"Alles wat adem heeft, love de HEERE."(Psalm 150: 6) "

 

 

 


PaasChallenge

Hoi!

Klaar voor wat avontuurlijk nieuws? En je bent niet bang om een nachtje door te trekken? Lees dan hier wat de PaasChallenge 2019 inhoudt. De PaasChallenge is een uitdagend en avontuurlijk spel, ontwikkeld door JOP (Jong Protestant, verbonden met de PKN).

PAASNACHT

In de Paasnacht speel je met een groep jongeren (vanaf VO, 12-18 jaar) een spannend spel met puzzels, achtervolgingen en gesprekken in de nacht. Je probeert in de huid te kruipen van Jezus en andere personen die een rol hebben gespeeld in de nacht van Jezus’ gevangenneming. Sterker, je maakt er onderdeel van uit!

Stel je voor, je bent drie jaar lang onderweg geweest met Jezus en nu is hij gearresteerd. In de nacht voor Pasen heb je maar een ding gezien: dat hij werd afgevoerd naar een onbekende bestemming. Samen met de andere volgers ga je op zoek naar Jezus. Met je smartphone ga je met geo-locatie
op zoek naar Jezus’ verblijfplaats. Tijdens die zoektocht moet je keuzes maken die ertoe leiden dat Jezus nog meer of juist minder volgers zal krijgen.

Het thema van de PaasChallenge dit jaar is: ‘Winnen of verliezen?’ Wat zou jij gedaan hebben als je er bij was geweest? De PaasChallenge duurt ongeveer 10 uur en begint met een “Laatste Avondmaal” op Stille Zaterdag 20 april om 22.00 uur en eindigt met een ontknoping bij zonsopgang op Paasmorgen.

JIJ GAAT WINNEN!!

Begin je al enthousiast te raken? Meld je dan snel aan door een berichtje te sturen aan (een van) de jeugdouderlingen van de Gereformeerde Kerk of de Hervormde gemeente van Herwijnen. Geef gerust ook je vriend(in) of neef/nicht van dichtbij of verder weg op: van harte welkom ook! Noteer vanzelf ook alvast 20-21 april in je agenda! O ja, natuurlijk, het is het paasweekend…

 

Groet van de jeugdouderlingen en hopelijk tot ziens!

 

Mirjam Bron (06-48717462)
Marieke de Bruijn (06-21443544)
Peter Hobo (06-54696288)

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homepage