"Alles wat adem heeft, love de HEERE."(Psalm 150: 6) "

 

 

 


Vakantie-Bijbel-Spel-Week 2018

Vakantie-Bijbel-Spel-Week 2018
Natuurlijk zijn we als stuurgroep van de Vakantie-Bijbel-Spel-Week druk bezig met het voorbereiden van onze ‘ontdekkingsdagen’ op het terrein bij de IJsclub. En, we hebben er weer zin in. Want wat staan er weer leuke activiteiten op stapel! Onze ontdekkingsreizigers zullen worden uitgedaagd in o.a. creativiteit, sportiviteit en samenwerken. Samen beleven ook zeker. Durf je de uitdaging aan? Natuurlijk! Geef je dus zo snel mogelijk op.
Hoe? Dat lees je hieronder.
 
Eind juni krijgen de kinderen op de basisscholen een opgaveformulier uitgereikt. Nog even de belangrijkste zakelijke gegevens op een rijtje:

Wanneer:        dinsdag 21 + woensdag 22 augustus
Waar:               IJsclubgebouw en aanliggend terrein
Hoe laat:          van 9.00 – 14.00-14.30 uur
Voor wie:         kinderen in de basisschoolleeftijd (dus vanaf 4 jaar t/m de schoolverlaters)
Thema:            Zoek het uit!
Doelstelling:    Het doel van de VBSW is om in een sfeer van veiligheid en gezelligheid samen naar Bijbelverhalen te kijken en te luisteren en andere opbouwende activiteiten met elkaar te doen. Zo hopen we ieder kind te laten ervaren dat God van hem of haar houdt.
Extra                12+ -activiteit in de namiddag/avond

Dit jaar hebben we een nieuwe website: www.vbswherwijnen.nl

Aanmelden gebeurt niet meer via de mail, maar het nieuwe online aanmeldsysteem dat je aantreft op deze website. Dat geldt niet alleen voor de kinderen, maar (zeker) ook voor de medewerkers. En die hulp kunnen we uiteraard heel goed gebruiken. Sterker: we kunnen niet zonder hulp! Ook jongeren die al op het voortgezet onderwijs zitten (en evt. hun maatschappelijke stage willen lopen), zijn meer dan welkom.

Bij het aanmelden kun je als medewerker kiezen voor een taak die je wilt doen. Naast de taken als groepsleiding (dan liefst allebei de dagen) en spelbegeleider zijn er ook kleinere klussen te bedenken die we als organisatie graag zouden willen uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaak- en opruimwerkzaamheden.
Als we in ieder geval als ouder van een deelnemend kind iets voor onze rekening kunnen nemen, dan houdt de stuurgroep meer tijd over om zich echt bezig te houden met de organisatie. Hulp van opa’s, oma’s en andere betrokkenen van de VBSW waarderen we vanzelfsprekend ook heel erg!
Op de laatste dag, woensdag 22 augustus, wordt er alweer voor de vierde keer een leuke avond georganiseerd, speciaal voor de jeugd van 12 jaar en ouder. Zit je nu in groep 8 dan kun je vanzelf meedoen met de VBSW, maar ook deelnemen aan de tieneravond. Deze activiteit start om 17.00 uur bij het IJsclubgebouw. Voor eten wordt gezorgd, voor uitdaging, spanning en spektakel ook. En natuurlijk voor gezelligheid! Rond 23.00 uur is de avond afgelopen.

Voor alle 12+'ers geldt dus: wees welkom en meld je alvast aan voor de gezellige avond via de website. Doen!

 

Met vriendelijke groeten, Stuurgroep Vakantie-Bijbel-Spel-Week
Mirjam Bron, Monique Hobo, Orianne Kuijntjes, Nelleke Molenaar, Netty
Pippel, Leny Slingerland en Josina van Zandwijk

Homepage