"Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft." (Joh. 3 16)


 

Verkoopdag DV 18 oktober

De verkoopdag heeft plaats op vrijdag 18 oktober, in dorpshuis De Poort; ’s middags van 14.30 tot 17.00 uur en ’s avonds vanaf 19.00 uur.
De voorbereidingen zijn al in volle gang.
Ook dit jaar is er weer een grote verloting, de lotenverkoop start na 20 augustus, de loten kosten 1 euro, de hoofdprijs is 200 euro; de 2e prijs is 100 euro,de andere prijzen zijn een levensmiddelenmand, tuindecoratie en een cadeaubon.
Heeft u nog  boodschappen om levensmiddelenmanden samen te stellen, of bruikbare spullen voor de verkoop of als prijs in de verschillende stands (enveloppenkraam, appel- en perenboom, rad van avontuur) die zijn van harte welkom.
Verder worden mensen gezocht die cake, appeltaart, boterkoek, appelflappen etc. kunnen en willen bakken, om te verkopen bij een kop koffie. Bent u bereid dit te doen, neem dan contact op met de Commissie Verkoopdag.
Bruikbare spullen en boodschappen kunnen worden ingeleverd bij de leden van de Commissie Verkoopdag: N. van der Linden (Zandsteeg 4); A. van Maaren (Nieuwe Steeg 63); N. Versteeg (Zworrelstraat 48); R. de Fokkert (Rozenstraat 2); A de Bruijn (Achterweg 97), D. de Joode (Lunet 18, Vuren).
Alvast bedankt voor uw medewerking.
Commissie Verkoopdag

 

 

Home