"zei Jezus: ‘Laat de kinderen begaan en verhinder hen niet bij Mij te komen, want voor zodanigen is het Koninkrijk der hemelen.’ " (Mat. 19: 14)


 

 

Online Rad van Avontuur

Komende vrijdag, 30 oktober, hopen we de online draaivond te houden. Aanvang 19.30 uur. De draaiavond is te volgen via het YouTube-kanaal van de kerk, zie daarvoor ook de website. Alle loten voor zowel de gele als de blauwe serie zijn verkocht.

 

De prijzen kunnen zaterdagochtend 31 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur worden afgehaald via een drive-in op het parkeerterrein, bij de kringloopkas,van de familie Van Arendonk aan de Achterweg. Ben u niet in de gelegenheid om de prijzen af te halen, dan worden ze later bij u thuisbezorgd.

 

Wat houdt een Online Rad van Avontuur in?
We verkopen één serie van 120 loten. Dat zijn dus net zoveel loten als er nummers zijn op het rad. Een lot kost 50 euro. Met dat lot speelt u in elk geval maar liefst 50 rondes mee, met in elke ronde kans op minstens drie prijzen.
Het prijzenpakket is vergelijkbaar met andere jaren: vleesprijzen, levensmiddelenpakketten, taarten, verschillende waardebonnen en allerlei andere leuke prijzen.

Het Online Rad van Avontuur draait op vrijdagavond 30 oktober, vanaf 19.30 uur. Dat is live te volgen, via het YouTube-kanaal van de kerk. Onze raddraaier is net als anders, Gijs de Joode.

Vragen: Email: dykedejoode@gmail.com
Bellen, whatsapp en sms: 06 – 3375 2315

 

 

 

Home