"Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft." (Joh. 3 16)


 

Verkoopdag DV 18 oktober

De verkoopdag heeft plaats op vrijdag 18 oktober, in dorpshuis De Poort; ’s middags van 14.30 tot 17.00 uur en ’s avonds vanaf 19.00 uur


Verkoopdag vrijdag 18 oktober; verkoop loten
De verkoopdag heeft plaats op vrijdag 18 oktober, in dorpshuis De Poort; ’s middags van 14.30 tot 17.00 uur en ’s avonds vanaf 19.00 uur.
Heeft u nog boodschappen om levensmiddelenmanden samen te stellen, of bruikbare spullen voor de verkoop of als prijs in de verschillende stands (enveloppenkraam, appel- en perenboom, rad van avontuur), die zijn van harte welkom.

Verder worden mensen gezocht die cake, appeltaart, boterkoek, appelflappen etc. kunnen en willen bakken, om te verkopen bij een kop koffie. Bent u bereid dit te doen, neem dan contact op met de Commissie Verkoopdag.
Bruikbare spullen en boodschappen kunnen worden ingeleverd bij de leden van de Commissie Verkoopdag: N. van der Linden (Zandsteeg 4); A. van Maaren (Nieuwe Steeg 63); N. Versteeg (Zworrelstraat 48); R. de Fokkert (Rozenstraat 2); A. de Bruin (Achterweg 97), D. de Joode (Lunet 18, Vuren).
Alvast bedankt voor uw medewerking, Commissie Verkoopdag

 

 

Home